Hodnocení obchodu

5,0 87 hodnocení
5
87x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kristýna | 20.12.2021
Hezky zabaleno. Dodání rychlé a zboží skvělé ;)
R Avatar autora Renata | 7.12.2021
Rychlé dodání, skvělé zboží !
K Avatar autora Karolína | 22.11.2021
Rychlé dodání, krásně zabaleno :)
ZJ Avatar autora Zdeňka Janečková | 22.11.2021
Kvalitní batoh, skvělá komunikace. Nádherně zabaleno, miluju rozbalovat takové balíčky :)
PN Avatar autora Petra Novotná | 16.11.2021
Krásný batoh, objednávka vyřízena rychle. Naprostá spokojenost.
PF Avatar autora Petra Fialová | 15.11.2021
Všechno bylo v naprostém pořádku. Ačkoliv se obvykle nepouštím do nákupů u obchodu, ke kterému nemohu najít recenze, tak v tomto případě jsem to riskla. A jsem za to ráda. Objednaná ledvinka je parádní a dorazila velice rychle. Takže obchod mohu s čistým svědomím doporučit. ;)
SK Avatar autora Sebastian Kilinger | 31.10.2021
Doporučuji, rychlá a příjemná komunikace.
N Avatar autora Natálie | 11.10.2021
Objednávala jsem si poprvé delší mikinu a naprostá spokojenost. Příjemný materiál,délka mikiny super,rychlé dodání,komunikace.A ještě krásný dáreček. Určitě jsem nenakupovala naposledy❤️
LM Avatar autora Lenka Maliňáková | 11.9.2021
Super věci, kvalitní materiál a rychlé dodání♡
A Avatar autora Aňa | 28.7.2021
Úžasné věci, skvělý materiál. Doporučuji :-*
EN Avatar autora Eva Nováková | 5.6.2021
Krásný batoh,rychlé dodání. Vše bez problemů...děkuji
ZR Avatar autora Zuzana Rudňanská | 18.5.2021
Super ???? komunikácia, rýchlosť dodania a krásne produkty. Ďakujem
EK Avatar autora Eva Klíčová | 16.4.2021
Ano velmi,ochota a rychlost dodání mě mile překvapila.
M Avatar autora Martina | 11.4.2021
Doporučuji na 100%
A Avatar autora Alžběta | 5.4.2021
Rychlost dodání, skvělý zákaznický servis. První ledvinku jsem si koupila loni a prakticky jsem bez ní nedala ani krok :)
DH Avatar autora Dominika Horska | 29.3.2021
Rychlé dodání a perfektní zboží :)
TB Avatar autora Tereza Bendová | 22.3.2021
Vše bez problémů :)
R Avatar autora Rena | 19.3.2021
Spokojenost????
K Avatar autora Krista | 15.3.2021
S obchodem jsem spokojena, i když se mi nepodařilo napoprvé zaplatit PK ,byla jsem upozorněná a zboží mi bylo doručeno v naprostėm pořádku
IE Avatar autora Ivana Erlebachová | 19.2.2021
Byla jsem velmi spokojená s rychlostí vyřízení mé objednávky i s vybraným zbožím
Nahoru
87 položek celkem

PODPORUJEME OBČANSKÉ SDRUŽENÍ BULDOČÍ NADĚJE

Mějte prosím na vědomí, že pokud zvolíte jinou zemi než Českou republiku, je nutné zvolit platbu v EUR. V opačném případě se přeprava nezobrazí. Děkujeme!
Please note that if you choose a country other than the Czech Republic, you must choose a payment in EUR. Otherwise, the transport is not displayed. Thank you!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení